torsdag 14. mai 2009

Det spirer og gror hos oss!

Det spirer og gror hos oss!! Vi har satt froe til salat (i de to youghurtbegerne) og erteblomster i de to andre! Jeg er saa glad for aa se at vi har lykkes:) Naa blir det vel omplantning i stoerre blomsterpotter! Marcus syns det er moro aa foelge med paa utviklingen. Og jeg syns det er en kjekk hobby aa drive med sammen med barn. Hos tante Bea venter han paa at jordbaeret sitt skal bli roedt og klart til aa spises:)

Meg og Adrià hjemme hos mine svigerforelder ved lunchtider. Da vi skulle hente M i barnehagen begynte det saaklart aa regne.... Det slaar aldri feil;) Om det regner her kan du vaere SIKKER paa at det begynner akkurat i barnehagehenting-tid....!

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Så koselig det må være å plante frø og vente på at det skal skje noe sammen med barna.. Det tror jeg vi også må gjøre om noen år når prinsessa er gammel nok til å forstå hva vi gjør...
Vet ikke når neste Barcelonatur blir. Svarte på det ang kamera i innlegget mitt, det var ei til som lurte på det samme...
Ha ei fin 17. maihelg! LEgg gjerne ut bilde av flaggene i blomsterkassen ;)

mariann sa...

Håper du er våken og UTHVILT idag :-)Her er det ganske så fint faktisk. Hadde mating 4.15 og 7.40 og så kl 10... og nå har hun sovnet på sofaen, men tviler på at det blir lenge.

Så flinke dere er med frøene.. Her i kjøkkenhagen er det kun redikkene som har begynt å spire, buhuuuu. Lurer på om jeg skal prøve å så en gang til jeg. Kanskje det har vært for kaldt???

Idag skinner solen og vi HÅPER godværet holder til søndag. vi skal ha 16 gjester, så litt viktig at vi kan være ute.

Ha en happy fredag...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails