søndag 17. mai 2009

Dagens bloetkake!

Dette er den andre bloetkaken jeg har laget i hele mitt liv! Jeg kjopte ferdig kakebunn (god og fersk!) og jeg kjoepte tom ferdig vispet krem. Den er saa god og luftig og soet her!
Jeg tok noen ananasringer og litt av saften de laa i, mikset med en stavmikser og stroedde et tynt lag paa hvert lag med kakebunn.
Skar ogsaa opp noen jordbaer i tynne skiver og la imellom. Slik stod den i kjoeleskapet over natten.
Deretter kledde jeg den med krem og la oppskjaerte jordbaer oppaa! Den ble saa saftig.
Jeg kan si at gjestene var VELDIG fornoyd;) Og har allerede bestilt ny!


5 kommentarer:

Bine sa...

Den så og hørtes veldig god ut og! Jeg skal snart lage min første bløtkake, hehe.

mariann sa...

Gratulerer med dagen på etterskudd. Ser jo ut som det ble en flott feiring selvom det ikke var i Norge. Neste år får dere satse på en liten visitt her i gamlelandet :-)
Og grattis med bløtkakebakingen, jeg har aldri laget bløtkake selv, men blir vel nødt til å teste det en dag. Må vel ha mamma i nærheten da tenker jeg- Ha en fin mandag- Her regner det idag, så snakk om flaks med gårsdagen... det var jo nesten sommer igår. KLEM

Anonym sa...

imponerende kake ja - har prøvd meg på bløtkake her jeg også - men akkurat nå prøver jeg å komme meg ned i vekt så jeg kan gå opp mens jeg er i Norge - legger alltid på meg da!!!
Ellers er dette beste perioden for bløtkake i dette landet - seinere klarer du ikke å gå til kremen - det blri bare smør...
Du du må bare ta deg en tur vettu - bare hyggelig det!!!

ashi sa...

Kjempe koselig blogg du har! Takk for kommentaren på min blogg:) Bløtkaken så perfekt ut;)

Vigdis sa...

Den kaka hørtes -og så- veldig god ut! Godt å se at det er flere enn meg som ikke overdriver mengden krem... Det er jo det andre som er godt, er det ikke? ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails