lørdag 19. september 2009

Dagen vaar!

En glad Marcus som lengtet etter at mamma skulle komme hjem fra storbyen Girona i ettermiddag. Men hele dagen med pappa hadde gaatt veldig fint, de hadde spilt fotball i leiligheten i minst 1 time... Hmm, med badeballen vel og merke:)

Jeg og Adrià var i Girona og traff kjempesöte og koselige bloggvenninnen min Mariann! Vi har "kjent" hverandre i litt over 1/2 aar naa og det var förste möte IRL. Kjempestas og vi skarvlet i ett i minst 4 timer:) God mat ble det ogsaa paa oss; chevresalat + öl/cava!
Lillegull lot mor kose seg og tok seg en laaaang siesta, takk for den Adrià!
Tusen takk for superdate, Mariann. Neste gang paa norsk jord!

Her er Adrià i farta! Rumpen opp og saa ivrig paa aa komme seg frem. Ikke heeeelt taket paa krabbingen ennaa, men det er like rundt hjörnet.


Naar han ikke ligger paa gulvet er det stas aa kjöre "gaastolen". Han trykker paa alle knapper og er litt "DJ Adriansen".


Meg og storegull her i kveld. Vi er ute og ser paa naar pappa sprinter... Jeg holder opp kameraet og sier smil pent naa:) Ja, dere ser resultatet:)
En liten rakkar!
Vi har hatt en super dag, men naa skal jeg sörge for at den faar en slutt. Kl er altfor mange og jeg skal stupe i seng. Har akkurat snakket med en venninne om Madridturen vaar om 2 uker. Har saa lyst...! Maa bare faa A over paa flaske först.
God natt!

2 kommentarer:

mona sa...

Så koselig å treffe en bloggvenninne da!!
Nydelige bilder du har lagt ut av gutta dine i dag.

Lindmussen sa...

Heisan, Så gøy at du og Mariann har truffet hverandre. Leste om dagen deres på begge deres blogger - så koselig!
A har jo blitt så stor - og du store min: snart en krabber også. Theo er litt etter, men rumpa er opp i været og plask ned i bakken. Så det er gøy å følge med. Synes jeg ser forandringer hver dag! Hvordan går det med tenner hos dere? Her er de to nede halvveis oppe. Men ingen andre i sikte. Ser i babyboken til Jona at det var en måneds tid til neste tann kom...
Ha en super duper dag!
Klem fra Tone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails