onsdag 16. september 2009

Det gaar ikke akkurat unna...

...paa grönnsaks + kyllingmosen jeg har laget til lillegull nei... I dag var det höylytt protest og utspytting av mat samt innsmöring av bollekinn med den herlige mosen blandet med spytt.
Det saa mest ut som han smurte seg inn med en ansiktsmaske:)
Saa gjenstaar det aa se om det kanskje kan vaere et fantastisk hudpleiemiddel?
Ikke det at han ikke har myk nok hud fra för da!

Naa kjörer jeg seriöst paa opplegg med engelskundervisning! Har allerede booket inn to grupper for opplegg de neste ukene. Lover bra:)
Saa naa gaar det i engelske sanger og rim og regler her:)
Noen som kan noe morsomt for barn paa engelsk tar jeg gjerne i mot med stor takk!!
3 kommentarer:

mona sa...

Kjedelig at han ikke er så glad i maten da. Men det blir vel bedre etterhvert! Supert at du er i gang med undervisning i Engelsk. Lykke til!

Bine sa...

Hehe, så kjedelig at han ikke liker det. Kanskje det blir bedre etterhvert? Hvis ikke får du prøve det ut som ansiktsmaske da?

Hmm.. jeg sang "5 små apekatter sitter i et tre, ertet krokodillen, du kan ikke ta oss her. Så kom krokodillen, kjempestor og svær... åh svosj! Så var det bare 4 små apekatter igjen i et tre. 4 små apekatter sitter i et tre... ", og da utbrøt svigermor at de hadde en lignende sang/regle på engelsk. Kan finne den om du vil?

Mariann sa...

Uff, så kjipt med matnekt da. Men kanskje en ide å prøve litt uten kyllingen først, iom at han ikke har fått så mye fast føde fra før. Enkle smaker som søtpotet, gulrot f.eks, og sleng gjerne en skvett morsmelk i også.. så sper du på med proteinene når han er komfy med det :-) Men nå er ikke jeg noen proff altså..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails