søndag 13. september 2009

Trening:)

Da bare vet jeg at det blir en topp resten av dagen, fordi jeg har nemlig vaert ute og löpt 6 km og det gikk SAA bra:) Og er saa himla fornöyd med meg selv at det hlave kunne jo vaert nok!
Det er en saa herlig fölelse aa komme igang med trening igjen. Dog har jeg ingen rutine paa det, det blir jo liksom litt paa impuls naar det passer slik for ungene og Salva. Men söndag er jo en bra dag for aa gjöre noe for kroppen syns jeg.
Ble joggings i dag, men tenkte paa aa löpe i noen trapper ogsaa. Det er visst bra for bakdeler det begynner aa gaa slark i ....
Fargen i ansiktet heller i öyeblikket mot enden av fargeskalaen, dvs en dyp lilla farge, saa dere skal vaere glad jeg skaaner dere for det synet.

I ettermiddag blir det merking av klaer for Marcus som skal begynne paa skolen i morgen.
Og i kveld er det The Twin Towers paa tv... Er jol litt uhyggelig aa se en slik film... Noen som har sett den?

7 kommentarer:

Mariann sa...

Så superflink du er :-) Jeg skulle ønske jeg også fikk kommet meg på joggetur... Men det er jo aldri forsent å starte. Og litt er jo også mye bedre enn ingenting.

Skal Marcus begnne på skolen!!! Tidlig på´n i Spania.....

Og forresten, noen norske produkter du savner?? Jeg kan jo ta med litt forskjellig til deg :-)

Ha en herlig søndag...

Vigdis sa...

Så flink du er! Jeg har aldri vært noe flink til å ta en løpetur. Bør kanskje bli flinkere til det :)
Men denne uka har jeg vært på min første trening for vanlige folk siden mai i fjor. Styrke i sal, det var deilig! Så det skal jeg gjøre fast hver onsdag. Også er det en pilatesball og dvd på tur hjem i postkassen. Satser på å bruke den også ;)

susan`s side sa...

Gud å flink du er!! Løpe 6 km, det tar jeg av meg hatten for

Bine sa...

-og jeg ble dødssliten av å bare lese dette! 6 km? Wow! Løp riktignok 2 km på overtid termin for å prøve å sette i gang fødselen, men jeg HATER å jogge. Skulle ønske jeg likte det, har jo hatt så godt av det ;) Hehe!

Lykke til på skolen for Marcus!!! :-D

Inger-Lise sa...

Grattis med 6mnd til dere også! ;) Kan ikke tro at det er 6 mnd siden vi fikk hilse på lillebrødrene for første gang allerede... *sukk*
Masse lykke til med skole i morgen! Blir spennende kan jeg tenke meg! :-) Klem

mona sa...

Så flink du er!! Jeg meldte meg inn på treningssenteret (som er i samme bygg som jeg bor i) da Daniel var 6 uker. Trente litt før ferien, men har ikke satt foten innenfor døra der etterb det.. Huff.. Har ingen god unnskyldning, men det er jo såå vanskelig å komme i gang.

Heidi sa...

Så flott blogg du har! Artig å følge med mammalivet fra et annet land også. Søte barn, selv om minsten er litt gjenstridig til flasken;) Og søte storebror som snart har bursdag, håper dagene går superfort! Jeg titter innom igjen snart:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails