søndag 20. september 2009

Mine barn er de beste:)

Marcus har vaert en dröm i ettermiddag siden han for en gangs skyld klarte aa sovne etter lunch. Det skjer ikke ofte men er veldig behövd. Han sov 3 timer...!
VI har snakket om skolen hans og da vi gikk forbi tidligere ville han vise alle lekene de har der til sin fetter som var med oss paa tur. Han virker absolutt mer interessert i skolen naa, og da jeg spurte om han skal gaa dit i morgen uten aa graate, var han enig i det. Saa gjenstaar det aa se i morgen:)

I kveld kan vi gi dere en fantastisk nyhet; nemlig at Adrià har tatt flaske! Og uten problem! Til og med i fanget MITT sugde han ivrig som bare det. Jeg begynte med 60 ml bare for aa sjekke ut om han i det hele tatt var villig. Og det endte med at jeg fikk fylle paa flasken 3 ganger!! Tror han virkelig har skjönt at jeg vil paa jentetur til Madrid om to uker:)
Han fikk litt pupp til slutt bare for aa stimulere produksjonen og han sovnet saa fint etterpaa. Uten en lyd:)
Marcus var saa söt da han skulle si god natt til A i kveld. Han hvisket inn i öret til A: "I morgen skal vi kjöpe en bil til deg" Og saa kysset han A i pannen. Awwww, de er jo bare saa herlige. Elskede barna vaare:)

I morgen er en litt spesiell dag, kommer tilbake til det i morgen!
Ha en god natt:)
3 kommentarer:

Camilla :) sa...

Ingenting sjarmerer et mammahjerte (og sikkert pappahjertene også) mer enn ekte søskenkjærlighet!! :D

Vigdis sa...

nydelige guttene! og så bra at han tar flaska :) Da er det bare for deg å starte nedtellingen, fortsette planleggingen og glede deg masse masse :)

Heidi sa...

Åååhhh... så utrolig skjønt med sånn søskenkjærlighet! Og glimrende at minsten har tatt flasken! Blir nok utrolig kjekt med en venninnetur! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails