torsdag 3. september 2009

Tjolahopp!

Aa, som jeg föler meg som et nytt menneske! Jeg har sovet ettermiddagshvilen sammen med A... 1 1/2 time! Han sover som en stein med meg ved sin side og jeg ogsaa maa innrömme at jeg sover godt med hans rolige pusting ved siden av:)
Saa, naa blir det aa ta tak i ettermiddagen.
Morgenen bestod av litt lett jobbjakt, 1 tlf, 1 besök og en trist nyhet om at hostalet her i Banyoles sikkert kommer til aa legge ned.... Var innom for aa höre om muligheter som resepsjonist, men da nesten bare lo han av meg...!
Vel, det blir vel aa kjöre engelsktimer privat da tenker jeg. Men vi er litt seriöst inne paa tanken om Norge naa. Dersom det vedvarer utover hösten og frem mot jul KAN vi ikke bli vaerende her. I Norge er det jo fremdeles jobber aa faa og kanksje er det et gyllent öyeblikk naa? Behöver aa leie leilighet/hus for 1 aar i saafall.
Spennende ting er i gjaere... det er sikkert og visst. Og jeg behöver laere meg Mac. Her skal det snekres hjemmeside om turisme. Det er et av vaare mange prosjekt om dagen. Men NAA skal vi ta tak i det. Noen som har erfaring med aa lage hjemmeside med Mac's IWeb??????
KLEM fra et noe mörkt Banyoles i dag (men vaaaaarmt...)

6 kommentarer:

Lindmussen sa...

Heisan - deilig med litt ekstra søvn!

Det ligger en utfordring til deg på siden min om du har lyst!

Klem fra Tone

Bine sa...

Så godt med en skikkelig ettermiddagsdupp da! Håper dere finner en løsning på tingene da, det må være tungvint å måtte flytte tilbake til Norge?

Vet desverre ingenting om Mac ;)

Guro sa...

Lykke til med jobbjakt og eventuell flytting! Jeg er litt på kikker'n selv, når det gjelder jobber. Men siden jeg bor i en liten by, og i tillegg ikke kan ha 100% er det fint lite å velge mellom gitt. Meeeen, det dukker sikker opp noe etterhvert. Håper det ordner seg for deg også!:)
Takk for hyggelig hilsen forresten, alltid godt å få når man føler seg tufs.
God kveld til dere fra oss:)

Inger-Lise sa...

Det er noe av det beste jeg også vet er å sovne sammen med godguttene, den rolige pusten og den raske hjerterytmen! Utrolig herlig! :-)
Jeg har forresten mac hjemme og pc på jobben. Det er en vanesak hva man foretrekker, men når man er vant til begge deler er det relativt likt. Største forskjellen er på tastaturet synes jeg! Har også laget hjemmeside med iweb, men det er noen versjoner siden, så jeg har ikke prøvd med på siste utgave. Men den gang var det lett og intuitivt å bruke. Man trenger ikke kunne masse eller knote så mye før det ser proft ut! I like! ;)
Masse lykke til med jobbjakt og andre bestemmelser. Klem

Vigdis sa...

Så godt å sove litt ekstra! Er innom for å ønske dere en god helg, og for å si at det ligger en utfordring til deg på bloggen min :)

Mariann sa...

Hei Heidi. Håper besøket fra Sverige ble kos. Vår tur til Sverige ble ihvertfall veldig vellykket. Nå er det heller ikke lenge til Gironaturen, gleder meg masse. Sender deg en mail ila uka med telefonnummer så vi får tak i hverandre. Håper ellers du får tatt deg en sløvehjemmedag. STOR KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails