onsdag 23. september 2009

Naa har guttene blitt romkamerater:)

Dette herlige bildet tok Mariann da vi var sammen i Girona! Syns det illustrerer saa godt at Adrià naa virkelig har faatt smaken paa mat! Alt gaar ned, alt fra grönnsaker til frukt til gröt og melk paa flaske. Jeg kunne ikke vaert mer fornöyd. Merker at han faar mer energi av maten for naa er han overalt og ingensteder paa et öyeblikk. Spesielt godt liker han seg under bord og stoler og i dag tok jeg han paa fersken da han holdt paa aa koble seg selv opp til nettet! Hadde den der koblingen som skal inn i datamaskinen i munnen... Hjelp. Her maa vi visst fölge med bedre!
Gutten var dödstrött allerede i 20-tiden og det var bare aa gi han litt ekstra melk paa flaske för han rullet med öynene bakover slik at bare det hvite var synlig... Og saa bar det rett i seng. I dag kjörer vi ny vri; Adrià har overtatt M sin seng og M har flyttet inn i övre del av köyesengen:) Saa naa deler guttene rom!
M var helt i 100 0ver dette og ville mest hoppe rundt i sengen. Men med raffe giraff og et troll ved sin side har han sovnet naa. Blir spennende aa se hvordan natten blir.


4 kommentarer:

Mariann sa...

Så hyggelig at du likte bildene :)
og så flott at det går så bra med matingen nå, da sovet han nok mye bedre fremover. Spent på hvordan natten har gått for de to romkameratene. Har nå fått postet gironainnlegget. Klem

mona sa...

Hehe, lo godt av at han prøvde å koble seg selv til nettet her :) Så utrolig bra at han tar flaske og at alt glir ned lett nå!
Blir spennende å høre om hvordan det har gått å ha gutta på samme rom. Lykke til!

Vigdis sa...

så artig, og så fint bilde! prinsessa er også veldig glad i banan og annen mat :)

ForeverLove sa...

Hei Heidi,

Kjekk blogg, vittig å treffe deg igjen her i blogglandia!
Jeg følger deg videre;)

Klem fra Tonje ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails