lørdag 26. september 2009

Übersosial dag.

I dag dro Salva til Pyreneene for aa klatre. Det var hans lille "treat" ettersom jeg mest sannsynlig reiser til Madrid neste helg! Saa jeg har hatt kjöret med ungene i dag. Det er virkelig non-stop action fra morgen til kveld kan jeg si. PLAY-modus hele dagen og det fins ingen pauseknapp...
Men det har gaatt veldig bra.
Först ble vi kjent med et veldig hyggelig engelsk par i parken som hadde med seg de to barna sine som er litt större enn vaare (2,5 og 5). Vi liksom skottet litt bort paa hverandre og hilste "hola", men det varte ikke lenge för mannen kom bort o spurte: "do you live here?", og da var jo praten i gang. 2,5 time senere hadde de bydd oss paa lunch ved innsjöen og jeg vet alt om hvordan de möttes og hvordan deres sönn ble födt naturlig hjemme mens jordmoren hadde forvillet seg paa motorveien og ikke naadde frem för 5 min etter at gutten var vel ute...!
Kjempehyggelig möte og i morgen kommer de kanskje forbi bursdagsfesten til Marcus om de fremdeles er in town. De bor nemlig litt naermere Barcelona og er bare her i helgen. Jeg og mammaen skal forövrig bli fjesbokvenner har vi bestemt.
Artig aa möte nye mennesker, det er VIKTIG med nye impulser.
Da vi var vel hjemme igjen kom gravide Kaisa og Xavi innom. Alltid koselig aa bli "voldgjestet", med DET rotehuset! Jaja, vi skal ta igjen naar de har faatt barn, haha!
Og saa ringte Claire og ville komme med ungene sine. Da var det bare aa smelle sammen pannekakerören. Det er jo alltid suksess:) Saa ble det fektet med piratsverd og kjört togbane og mammaene fikk ogsaa skravlet litt innimellom.
Snille Clare tok saa M med til seg og lot ungene faa se paa "A bug's life" mens jeg traalte butikkene rundt for aa handle inn til selskapet i morgen. Jeg er ennaa ikke overbevist om at det blir piratfest... for her faar man ikke tak i seigmenn, sjokoladeblonder, gelé eller noen av disse elementene som gjör at sjokoladekakeskuten blir knallkul. Saa jeg har liksom gitt litt opp den ideen... Og sjokolademynter som jeg skulle legge i skattkisten er visst bare aa faa tak i butikkene naar det naermer seg jul... Ikke lett dette her:(
Men kaker og annet godt skal det bli uansett! Og sykkelen til Marcus staar i gangen. Den er bare aa montere sammen i morgen tidlig, GLEDER meg sinnsykt til aa se ansiktet hans naar han ser den!!!
Naa skal jeg legge meg for aa vaere superopplagt til den store kakebakedagen i morgen. Og det skal bli saa göy aa si til Marcus at "NAA gutten min, naa er du 3 aar!!"6 kommentarer:

Mariann sa...

Hei Heidivennen. Tusen takk for hyggelig bursdagshilsen. Dagen ble veldig fin... det hjelper tydeligvis på formen å ha bursdag. LYKKE LYKKE til med M sin dag i morgen, det kommer garantert til å bli en suksess... God klem fra meg.

Elm sa...

Gratulerer med den store gutten din - 3 hele år og skolegutt !! Ha en kjempefin dag og kos dere masse. Håper partyet blir kjempekjekt .... <3

Lindmussen sa...

Gratulerer så mye med Marcus gutten! Tenk tre år da gitt! DA trenger han knall kul sykkel kan skjønne! Den var super gøyal.. Håper det ble en suksess med bursdagsfesten i dag. Regner med du er rimelig sliten siden S er borte og klatrer i fjellet...

Ha en super duper kveld! Håper du får noen timer til deg selv og slappe av! Gleder meg til å se bilder av bursdagen og bursdagsgutten!

Heidi sa...

Gratulerer så mye med dagen til størstegutten! En stooor dag, tipper han er helt i hundre nå som dagen han har ventet sånn på endelig er her! Og jeg gleder meg til å høre hvordan han og dere hat hatt det, og hvordan han var da han fikk den flotte sykkelen! Klem Heidi ♥

Vigdis sa...

Gratulerer så mye! Håper bursdagen ble en opplevelse for dere alle. Den sykkelen er bare nyyyydelig!

Marie sa...

Hei hei!

Kos dere masse med barnebursdag! Gleder meg til aa se bilder! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails