mandag 14. september 2009

Skolestart!

Da har vi vaert og overlevert M til fröknene Mercé og Dolors...
Det ble en del krokodilletaarer og "ikke gaa fra meg mamma..." Uff, det var hardt aa maatte la han vaere igjen, men jeg er sikker paa at han blir tatt godt haand om av disse damene med sine söte smil og forstaaelsesfulle blikk.
Saa har vi vaert paa helsestasjonen med A. Han veier 8,5 kg og de bare smiler av han. Syns jo han er en god og rund bolle.
Og naa har vi faatt instrukser paa hvordan vi skal kjöre matopplegget videre (utrolig hvilken gullfiskhukommelse man har...)
Naa blir det ordentlig lunch med kylling og grönnsaker fremover. Det behöver lille pedalen da han er saa aktiv. Og saa blir det et fruktmaaltid paa ettermiddagen. Pupp er bare "obligatorisk" paa morgen og kveld, og etter önske og skjönn under dagen. Saa faar vi se hvordan dette gaar.

Jeg har lovet M en is i ettermiddag siden han sikkert har vaert kjempeflink paa skolen. Akkurat naa blaaser det litt friskt her, saa saa veldig fristende var det jo ikke med is akkurat. Men en barnemunn resonnerer nok ikke paa samme maate...
Ha en finfin ettermiddag der ute.2 kommentarer:

Vigdis sa...

Så artig med skolestart til lille store M! Og så stor store lille A er blitt! Her har det gått over til pupp bare morgen og kveld. På dagen nekter hun, men tar flaske med mme...

mona sa...

Så spennende med skolestart!! Håper det har gått fint :)
Morsomt å gå over til mere vanlig mat med A da. Jeg lurer på å begynne å gi Daniel små smaksprøver snart. Men håper å kunne fullamme til han er 6 mnd.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails