tirsdag 15. september 2009

Flinke skolegutten vaar!

Da er skolen godt i gang her og det gaar bare bra! I gaar kom det noen krokodilletaarer da vi maatte gaa fra han, men etter 20 (!) minutter hadde han gitt seg. Og da han fant ut at de hadde en eske med biler der hadde han visst lys opp:) Fröken sa at han sikkert kunne blitt mekaniker for han hadde visst full kontroll paa alle bilene i esken. Hvilke som manglet et hjul og hvilke som skulle fikses.
I dag gikk det mye bedre ved avlevering. Flinke M graat visst bare 1 minutt og deretter hadde han vaert aktivt med paa leken. I dag hadde de lest bok, sunget sanger og lekt i bakgaarden bl. annet.
Og fröken sa at han hadde vaert veldig medvirkende og kjempeivrig da de hadde lesestund. Da hadde han bedt om at de skulle lese flere böker! Han er saann hjemme ogsaa. Paa kvelden naar vi leser bok og jeg sier at NAA er det siste, sier han alltid; én til og saa er det nok;)
Jeg er glad for at han er saa bokinteressert. Det er en slik rikdom i böker og jeg merker allerede at han har GOD fantasi!
Saa naa har vi altsaa hatt to dager med tilvenning, og i morgen starter skolen for fullt. Da blir det fra 09-12 paa morgen og tilbake fra 15-17. Det er greit siden vi bor bare 2 min fra skolen!

4 kommentarer:

Lindmussen sa...

Å så godt at det går fint på skolen. Ja det river litt i mamma hjertet når en leverer. Men så har det de veldig gøy med andre under og andre leker enn hjemme.
Så gøy at han er glad i å bli lest for. Jona også. Han liker også at jeg finner på eventyr om pip,mus, babu og aligatoren... Huff ikke altid like lett for mamma når fantasien ikke er på topp... Vel vel... Prøver å lage litt eventyr etter hva han har opplevd i løpet av dagen men noen ganger blir det bare et tulle historie...

Lykke til videre på skolen!

Vigdis sa...

Flinke flinke skolegutten! Skjønner godt at du er stolt! Her er vi godt i gang med å få prinsessa til å bli glad i bøker, for enig med deg :)

Marie sa...

Saa dere har siesta fra 12 til 15? Det blir mye fram og tilbake fra skolen for deg da?!
Det er ikke lett aa dra fra dem naar taarene kommer og de tviholder seg fast i armen din... Da er det bare aa kjempe mot taarene selv, og graate litt utenfor skoleporten isteden.. :(
Han kommer sikkert til aa storkose seg naar rutinene er igang igjen!

Guro sa...

Er det ordentlig skole det er snakk om? Ikke barnehage?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails