onsdag 30. september 2009

Skolen


Illustrasjon tegnet av Salvador

Det hender ganske ofte at Marcus ikke vil gaa til skolen og vi kjemper paa for aa motivere. Det ER jo saa göy med skolen og alle de morsomme tingene de gjör der. Og mange nye venner har han faatt ogsaa. Jeg tror bare det at Marcus har det saa altfor moro hjemme til aa ville gaa paa skolen. Saa hver dag kjemper vi mot krokodilletaarer og faste jerngrep om mammas kropp. Bare for aa möte verdens störste smil naar vi kommer og henter han igjen senere paa dagen. Vi VET at han har det kjekt og at han laerer saa masse nytt. Hver dag ser vi hvordan han vokser paa nye opplevelser og erfaringer.
Derfor trosser vi taareflommen og haaper det kommer en dag da han snur seg smilende og vinker lykkelig til mamma og pappa og sier "vi sees senere".

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Se der ja! Du klarer deg jo kjempefint uten kamera :)
Heng Salva rundt halsen neste gang du skal gjøre noe spennende, og vips så har du den aller mest originale bloggen :)

Heidi sa...

Så stilig tegning, han er o skikkelig flink!!! Så dumt at Marcus ikke helt takler avskjeden fra deg. Det er nok litt tøft så lenge det står på. Men du har nok helt rett i at det er bra for ham, og kjekt når han først er der - og det går nok over.

Og så var det ikke så kjekt å høre at sovearrangementet gikk ad undas så kjapt:( Det er ikke helt enkelt med de store endringene, så dere får ta det litt etter litt. Og man skal jo faktisk ha litt overskudd til å orke det også... Håper det går lettere ved neste forsøk! Ha en fin ettermiddag! Klem fra Heidi til Heidi:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails