fredag 11. september 2009

Gratiskonsert!

Da A la seg kl 19:00 i gaar fikk vi saaklart (!) litt tröbbel i natt! Rundt 04 vaaknet han igjen og virket lys vaaken. Typ klar for action... Men nei, det var det ikke snakk om da mor i huset var sövndrukken og LITE klar for aa staa opp med en aktiv krabat. Saa da ble det litt tyning. A graat en stund og var ikke helt fornöyd med aa bare faa smukken etter puppen, men det var altsaa ingen naade. Paa natten skal vi SOVE, ikke noe annet. Det maa bare forstaas NU, ellers faar vi nok masse tröbbel med dette senere. Han sovnet igjen til 07 og DET derimot er jo absolutt akseptabel tid aa staa opp paa:)

I dag har han slaatt til med gratiskonserter med klassiske toneforhöyninger og ekstranummer... Stakkarts liten, det er plagsomt med disse tennene som sprenger paa i gummene... Naa sover han sin söteste sövn i vognen og jeg har alenetid (som brukes til blogging!)
Gutta boys skulle plukke björnebaer men jeg har plukket min dose baer i aar. Saa naa skal det bare slöves hjemme. Det er fredag og aller siste ukedagfri paa Marcus för skolestart mandag...Jippi, vi er saa glade for at han naa skal begynne med rutine igjen! Tror han gleder seg ogsaa selv om han sier nei, at han ikke gleder seg til alle som spör... Tror han bare har glemt hvor moro han hadde det i barnehagen. 6 uker er laaaang ferie for smaatroll, ikke rart han har glemt det.
Her fölger et favorittbilde fra sommeren 2007 da vi var i Norge... Herligere gutt skal man lete lenge etter:)


2 kommentarer:

Inger-Lise sa...

Næmen, SÅÅÅ nydelig bilde!! :-)
Nyt siste feriehelgen før hverdagen slå til igjen! Håper det blir bedre soving for dere i natt! Klem

Vigdis sa...

Nyydelig bilde! Her hadde vi vel en uke med soving kl 20-07. det var helt herlig. men nå er det bare tull igjen. håper det er pga tenner, og at de kommer snart. Ønsker dere en fin helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails