torsdag 10. september 2009

Skal ikke babyer sove mer?

Jeg undrer litt over sovingen til A nemlig. Det er ikke mye den lille skrotten sover i löpet av dagen, og han er saavidt 6 mnd. I dag f.eks vaaknet han 07:00 ( etter aa ha vaaknet og faatt mat 2 ganger i natt, og smukk 1 gang...) og fikk mat, sovnet om litt med meg i sengen men bare en halvtime eller noe ... Deretter sov han en liten time da vi var ute og gikk med han i ergoselen. Og deretter var han bare vaaken, vaaken, vaaken.... Vanligvis har han seg en god strekk saann i 15-16-tiden men i dag var visst alt feil. Selv med mamman ved siden av og smukken i munnen var det ikke snakk om. Forökte ogsaa aa amme i sövn men neida!
Da vi gikk hjemover kl 19:00 sovnet han saaklart i selen og da var det bare aa ta paa pj da vi kom hjem og legge en trött skrott, men kl 20:00 var han vaaken igjen. Mer mat og saa bar det i seng paa nytt. Han var tydelig trött da. Og saa vaaknet han nettopp igjen naa. Laa med öynene helt oppsperret og jeg tenkte aa,nei... Naa er han supervaaken og skal leke til midnatt. Men da jeg bar han inn i vippestolen himlet han med öynene paa nytt og etter litt pupp ligger han naa og sover... igjen! Haaper han kan holde seg en stund naa.
Det skal sies at han er blid som en engel naar han er vaaken saa det er jo egentlig ikke noe problem. Han er jo bare en fryd! Naa sitter han bra alene, men minner til tider om en saann der dukke som er rund under og vipper litt fra side til side. Og noen ganger tipper han jo ogsaa helt rundt. Han er ogsaa paa god vei til aa begynne aa krabbe. Rumpa staar i vaeret og han skyter beina innunder. Men det var den koordineringen med armene da...! Men tipper det er rett rundt hjörnet.
Ellers lurer jeg paa om det spöker for Madridjenteturen om en mnd... Han tar jo knapt flaske...
Jeg pröver og pröver, ogsaa fordi jeg tror at jeg kanskje ikke har nok melk? Men han vrir bort hodet eller tygger mest paa flasketuten... Yeah,yeah... det er jo ennaa 1 mnd igjen og mye trening kan gjöres paa den tiden. Vil jo gjerne til Madrid med girlsene:)

3 kommentarer:

Lindmussen sa...

Heisan, Høres ut som en aktiv dag for lillemann i går! Her skal det heller ikke mye til utenom de faste klokkesletter før alt går i stå. Men T er heldigvis fortsatt en soveglad gutt...
Huff og huff så kjedelig med Madrid turen. Har du prøvd å gå deg en tur og la S ta flaskematingen? Ofte blir det bare krøll dersom det er mamma som prøver å venne til flaske. Håper det løser seg. Noen mener jo også at om barna er sultne nok så spiser de. Men med mamma og puppen rett rundt hjørnet, gidder det ikke. Krysser fingrene for at det blir tur!
Klem fra Tone

Inger-Lise sa...

Ja, det hørtes ut som litt lite søvn... Men så bra han er i godt humør da, antagelig får han nok søvn totat sett i døgnet og det er jo det viktigste! De små er jo egentlig flinke til å regulere sånt selv har jeg erfart. (i det lange løp vel og merke.... he he...) Håper forresten han sov godt og lenge i natt! ;)
Her var vi vant med storebror som gjerne sov 3-4 timer når han først tok en dupp, så vi fikk sjokk når lillebror sjelden sover mer enn 45 min... Phu.. Jeg rekker nesten ikke sette meg ned når han sover så kort, men det er jo en vanesak! :-)

Mariann sa...

Hei, hei... send meg bare en sms om du sliter med å komme på mail :-) Her sover heller ikke snuppa så mye på dagtid. 2-3 lurer, altfra kvarter til over en time, men aldri noen fasit. Natten går derimot mye bedre. I seng i 19,20-tiden, stort sett 19, våkner noen ganger på jakt etter smokk og så får hun flaske en gang i 4,5-tiden... da orker jeg ikke ta inne smokken mer enn 3 ganger..... Så våkner hun alt etter som fra 6.30 og utover :-) Mye skjedde etter at vi startet med 3 faste måltider med grøt/middag pr dag + at jeg sluttet å amme forrige uke og nå vet eksakt hva hun får i seg. Håper det går seg til for dere snart.. og at du kommer deg på jentetur :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails