tirsdag 1. september 2009

Förste tannen:)

Förste tannebissen er paa vei ut! Jeg var nettopp ute en tur med Adrià og det ble fingermating med banan! Han tygget godt tak i fingern og da kjente jeg det... noe skarpt som gnagde mot fingertuppen!
Den förste tannen er altsaa i anmarsj og der har man jo forklaringen paa hvorfor én av vaare to smaa underverk ikke har vaert helt seg selv de siste dagene. Korte soveestunder paa dagene og utröstlig i pappas armer... Godt med forklaringer og oppklarninger. Den andre har jo unnskyldning i 1 mnd til (the difficult 2-3!)..., men saa er det som tidligere nevnt altsaa "the magical 3-4" vi venter paa, haha!
Haaper dere staar ut med en bildefri blogg...
Eller, kanksje jeg skal finne et gammelt bilde saa dere har litt aa se paa....

...vent, vent...

...fra bryggekanten i Brönnöysund i fjor juli... Ingenting er mer norsk enn loff med reker og majones. Rekene kjöpte vi rett i fra baaten som laa til kai.
Herrrrlig:)

7 kommentarer:

mona sa...

Gratulerer med første tannen!! :) Deilig å få svar på hvorfor han ikke har vært helt seg selv da.

Mariann sa...

Grattis med første tannen. Emilie sin kom igår.... Og masse omsorgsklemmer til den slitne mammaen...

Lindmussen sa...

Tusen takk for koselige hilsner på bloggen min. Veldig hyggelig når man er litt syk og tufs. Men nå er jeg hjemme og på vei tilbake igjen. Deilig!!!

Gratulerer med første tann - de er jo såå søte når de dukker opp disse små riskorna.

Hvordan går det forresten med jobb for deg og Salva - er det noe napp å få?

Klem fra Tone

Mariann sa...

.... jeg kunne veldig gjerne tenkt meg en tur på den restauranten, sender ut en mail til jentene på det... så får vi se responsen. Vi er litt imot å binde oss for mye, men noe må vi jo booke om vi skal få det med oss. Andre aktiviteter vi kan gjøre?? Nå stikker vi straks på kino, spent på hvordan det blir. KLEM

Inger-Lise sa...

Hurra for første tannen! :-) Venter på at det skal dukke opp en her også snart, for lillemann gnager på alt han får tak i. Men det kan gå enda en stund før de poper ut, det husker jeg fra storebror.
Har først i dag fått lest meg opp på bloggen din. Skjønner dere har hadde en fin tur, men 3 mnd lang ferie kan kanskje være i lengste laget. I barnehagen her er det noen som bare har fri de to ukene barnehagen er stengt midt på sommeren, og det synes jeg er alt for kort for et lite barn! Så noe midt i mellom, eller kanskje flere kortere ferier hadde vært perfekt?!
Du får holde ut og prøve å kose deg. Om noen år vil de kanskje ikke leke med oss lenger... *et-lite-mammahjerte-sukk* Om du trenger tips til lekeaktivitet kan det være å bygge telt/borg av laken og tepper, og ta med lunsj inn der. Her i huset er det i hvertfall alltid spennende å spise andre steder enn ved bordet, og telt/borg kan underholde lenge! :-)
Lykke til. Klem

Vigdis sa...

Gratulerer med tanna, den første er så stor stas! Den andre er kanskje ikke langt unna den heller da?

Takk for koselig tilbakemelding. Pappa hadde en fin dag ja. I pakkene var det et fotokrus (selvfølgelig) med bilde av prinsessa og teksten "Bestefar si pia", og i den andre en North Face fleecegenser og dvden "Menn som hater kvinner".

Koppen er Green Gate ja. Har to slike og to grønne med hvite prikker :)

Bine sa...

Gratulerer med tannpremiere! Da er det bare å finne frem tannkosten ;) Nei i all verden, jeg skulle kommentere noe annet og, men det ble helt svart i topplokket..

Hmm...? Kjære vene da..! Hehe!

Nei, ha en fin kveld får jeg heller si ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails