torsdag 7. mai 2009

Albert Aaberg-warning!

Her har det vaert Albert Aaberg-tendenser i kveld... Dvs Marcus og jeg har naa lest denne historien om Albert som ikke vil legge seg saa mange ganger at Marcus har skjoent hva han kan gjoere for aa faa mamma til aa loepe frem og tilbake til sengen sin og for at han skal faa vaere vaaken en stund lenger..! Hmm, en liten luring er hva han er!
Ettersom vi allerede hadde pusset tennene, hoppet han altsaa fint over Albert foerste krav, nemlig aa faa pusse tennene;)
Marcus gikk altsaa rett paa nr 2 som er "mamma, jeg er toerst..." Saa da maatte mamma hente et glass vann... Jeg bar det rett inn i sengen til M akkurat som pappa Aaberg gjoer ogsaa. Men min M er flinkere enn Albert og soeler IKKE i sengen sin;) Flink Marcus! Og Albert er faktisk dobbelt saa stor som Marcus, han er nemlig 4 aar. Det betyr ogsaa at Albert ikke gaar med bleie og dermed maa tas opp av sengen sin for aa gaa paa do...
Marcus bruker fremdeles bleie og dermed slapp mamma unna med én oppgave mindre.
Loever i skapet er M imidlertid ikke redd for, men skilpadder i sengen skal han ha! Saa da fikk mamma leite frem den lille skilpadden, men da den ble rakt frem skulle han plutselig ha bilen sin...Puh. Om ikke det var nok skulle han plutselig ligge motsatt vei i sengen... helt til han laa med hodet ved fotenden. Da fant han ut at det ikke var saa kult likevel og ville tilbake til slik han laa foerst. Herregud, de vet aa teste taalmodigheten vaar disse smaa elsklingene vaare.
Saa tenk dere godt om foer dere introduserer Albert Aaberg for de kjaere barna deres... De vet aa bruke den nye laerdommen paa de listigste maater!
Ha en god natt.
Selv sovner jeg vel paa teppet i stuen akkurat som Alberts pappa...

1 kommentar:

mariann sa...

Skikkelig smarting han gutten din :-)
Nå er det skikkelig innevær her hjemme, så vi skal gjøre INGENTING.

Venter i spenning på babymassasjekurset ditt :-) Selvom jeg strengt tatt kunne tenkt meg at Salva lærte Kjetil noen knep i stedet. Jeg blir alltid litt ekstra stiv og støl i regn og kaldt vær- Får vel fyre opp peisen i kveld. Driver og leter etter middagstips til i kveld, noen ideer?? Ender vel opp med hjemmelaget pizza.. Det og taco er fredagsfavoritten her hjemme.

Ha en toppen fredag!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails