torsdag 17. september 2009

Vaffelsmisker'n.

I dag er det ikke saa mye aa rapportere bortsett fra at innkjöringen paa skolen fortsetter aa gaa bra og at vi smisker med vafler utenfor skolen etter skoleslutt for at jeg skal bli kjent med andre mammaer til barn i Marcus' klasse..
Vi hadde uansett med en boks med vafler til playdaten vi skulle ha med Victor og Sylvia etter skolen. Men Marcus var sulten som en löve og vi maatte sprette boksen för vi traff dem. Vaffellukten spredde seg og jeg saa at det var en mamma som hadde peilet oss ut i mengden. Hun kom gaaende sakte mot oss og liksom snakket gjennom sönnen slik; Nil, ser der, der er jo Marcus i klassen din... Og saa sa hun litt forsiktig hei til meg da, og da maatte jeg jo bare frem med vaffelboksen og by sönnen hennes paa en plate. Han heiv i seg med stor iver og til min store lykke hadde han en veldig hyggelig mamma som jeg fikk pratet litt med mens gutten fikk i seg litt norsk tradisjonsmat.
Saa naa har vi skaffet ny venn baade til mamma og Marcus, paa skolens 4 dag. Ikke verst:)
Maa be mamma sende ned nye forsyninger av Toro's vaffelmix saa skal vi nok bli venner med hele Banyoles paa 1-2-3.

Paa lördag har jeg lunchdate med Mariann som kommer til Girona med jentegjengen sin! Skal bli saa artig og treffe en bloggvenn for förste gang:)

Ha en god natt alle söte der ute!


2 kommentarer:

siddisisalou sa...

Så kjekt at du blir kjent med mødrene til barna i klassen. Av erfaring vet jeg at det er en grei måte å danne en vennekrets for framtiden. Smart med vafler - og du kan jo lage den uten vaffel mix - jeg mener en vanlig vaffeloppskrift er enkelt - men kanskje denne vaffel mixen er spesielt god.

siddisisalou sa...

Jeg sender deg linken der jeg fant oppskriften på handlenettet. Veldig enkelt - stort sett 2 sammen og et kast + en omgang rett - ta kontakt hvis det er noe du lurer på

http://www.knitty.com/ISSUEsummer07/PATTeverlasting.html

ha en god helg !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails