søndag 26. juli 2009

pyreneene!




I gaar var vi lure og dro paa utflukt til Pyreneene som vi har saa og si rett rundt svingen (dvs ca 1 times kjöring) paa ettermiddagen da solen ikke lenger var saa sterk. Det er nemlig komplett umulig aa gjöre andre aktiviteter med smaa barn midt paa dagen naar solen nesten brenner oss opp.
Salva bar M i ergoselen (tenk, han er snart 3 aar, men ergoselen funker perfekt ogsaa for saapass store barn!) og jeg hadde A i babybjörnen!
Fetter Asis og tante Bea og onkel Rodri var ogsaa med og vi hadde en kjempefin (trim)tur i fjellet!
Etterhvert ville ungene gaa selv og det fikk de! Haand i haand valset de nedover paa den fine stien mens de lo hjertelig:) Asis som bare er litt over 1 aar hadde et par fall og det syns visst M var veldig moro. Asis syns heldigvis ogsaa at det var moro og lo med!
Etter det ville M gaa fremst og lede troppen fordi han er jo trossalt snart 3 aar som han selv sa! Og saa begynte han aa fantasere om bursdagen sin i september! Han sa at da skal vi ha en stoooor fest med baade konfetti, ballonger og musikk og ikke minst gave! Han har visst skjönt bursdagskonseptet! Heldigvis har han en mamma som gleder seg mildt sag til aa arrangere denne festen:)
Naa blir det tur til l'Escala ved Costa Brava der vi skal besöke Marcus' favvovenninne Xenia ved bassenget hennes!
Saa ha en fin dag alle sammen!

1 kommentar:

Mira sa...

Så flinke dere er som går tur når det er så varmt! Du er god til å skrive Heidi, lever meg heilt inn i fortellingen din eg. Leser sia di selv om eg ikkje alltid kommenterer.Miraklem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails