torsdag 22. januar 2009

Aktiviteter i Banyoles!

Heisann! Blir saa glad for aa se at det er noen der ute som leser bloggen min og legger inn kommentarer! Og enda goyere at du, Sissel med familien skal nettopp hit til Banyoles:). Saaklart er det mye man kan gjoere her! Vi har som sagt marked med frukt og groennsaker, klaer og leker etc paa onsdager, og et litt mindre marked paa loerdager med frukt/groennsaker og hjemmelagde broed, kaker etc! Det er saa kjekt aa handle paa marked, jeg er virkelig "fond of" denne maaten aa handle paa:) Litt annerledes enn aa handle paa supermarkedet!
Ellers er det mange fine, smaa parker her i Banyoles og en stoooor og saaklart den flotte innsjoen da hvor det ble holdt OL i roing under de olympiske lekene i 1992(Barcelona-OL). Det er en flott tur aa gaa rundt innsjoen, ca 6 km! Man kan ogsaa leie sykler her om man vil ta den turen paa sykkel istedenfor aa gaa!
Ops! Maa stikke og hente M i barnehagen naa! Men lover aa skrive mer om aktiviteter i omraadet da jeg faar mer tid senere! Som sagt; kjempeglad for aa hjelpe til!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails