fredag 30. januar 2009

Lucy Diamond!


Dette er boken jeg holder paa aa lese akkurat naa! Jeg er virkelig i "mammahumoer" om dagen og leser alt om andre moedre og livene deres. Saa vel blogger som boeker :)
Denne boken handler om en frustrert mor i 40-aarene som foeler at hun bare er mor og har mistet seg selv ganske mye. Hun ser seg naa bare som en diplomat med 2 klienter; nemlig hennes egne barn... Og foeler at hun har gjort et ganske stort offer med aa faa barn. Gitt opp karriere etc. Og naa lengter hun tilbake til tiden da hun var singel, attraktiv og med en lysende karriere foran seg...
Heldigvis kan jeg ikke si at jeg kjenner meg helt igjen i dette snakket, men det er uansett sant at mange (desverre) foeler det som et offer aa faa barn, at de gir opp mye av sitt eget liv for aa vaere mor... Det er klart at man har oyeblikk da man er troett paa alltid aa maatte vaere tilstede for noen som behoever en, aldri kunne "gaa tidlig en fredag fordi man jo har jobbet overtid hele uken!", oenske seg mer egentid etc... Men det er uansett foer man anskaffer seg barn man maa tenke gjennom hva man oensker seg i livet, vaere forberedt paa forandringen som kommer, og naar den vel kommer forsoeke aa ta den paa en god maate. Barna skal ALDRI straffes fordi vi kanskje angrer paa vaare valg. VI er de voksne og maa ta konsekvensene for vaare handlinger.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails