onsdag 21. januar 2009

Pappas morgen!

I dag var det mammas sovemorgen og pappa stod opp og tok seg goood tid paa aa la Marcus vaakne stille og rolig uten noe stress. Jeg var helst den som var stressa for tiden gikk og jeg syns at en halv time paa morgenen IKKE rekker for alt som skal gjoeres; dvs kose, kle paa seg, leke litt, lage til frokosten og ikke minst spise frokosten! Jeg syns barn fortjener aa ha litt tid paa morgenen til aa leke og tulle litt, de er jo ikke like rutinerte som oss!
Helt siden doeren gikk opp til rommet hans rundt 08:00 begynte han med "mamma"-praten sin... Pappa er fremdeles ikke helt like god som mamma, nei! Det har han gitt klar beskjed om! Men det gikk da veldig greit med pappa selv om han et par ganger stod fast paa at det skulle ikke spises noe frokost, nei, for han skal blande groeten selv; dvs melk og pulver og det blir jo bare masse soel, men av og til saa gir mamma etter og lar han selv blande miksen sin... Med resultat at det blir altfor mye melk til lite pulver, og tilslutt umulig aa faa i seg med skje!
Men de kom seg da avgaarde i tide og noen ganger maa vi bare se paa og akseptere selv om vi kanskje skulle gjort det annerledes eller helst "bedre" (!) selv... Kjenner meg ofte igjen der desverre... !

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails