søndag 25. januar 2009

Minnerik soendag:)



I dag har vi vaert i daap her i Banyoles! Vi var invitert i daapen til soennen til en hollandsk venninne. Lille Ruben var saa flink og lagde ikke en lyd naar vannet ble helt over hodet hans! Det var flink gutt det:) Marcus er jo selv ikke doept og vi tenker ikke doepe nestemann heller. Jeg syns det kan faa vaere opp til dem om de vil doepe seg senere om det foeles riktig. Selv er jeg jo baade doept og konfirmert, men gift borgerlig.

I ettermiddag stakk jeg og Salva paa kino i Girona og saa en fransk komedie (paa spansk vel og merke)! Vi fikk oss en god latter, holdt hender og delte en liten godtepose:) Saant gjoer godt for sjelen og relasjonen! Vi koste oss virkelig og hvem vet, kanskje det var siste kinobesoek foer nestemann titter ut??
I mellomtiden var Marcus med besteforeldre paa besoek hos Asis og der hjalp han til med aa montere koyeseng! Barn er jo saa hjelpsomme og vil saa gjerne hjelpe til der de kan! Det er noe som man som foreldre maa ta vare paa og dersom barnet vil hjelpe til med noe som er for vanskelig kan man forsoeke aa finne en annen oppgave som er mer tilpasset deres nivaa. Dette er noe noe man faar igjen for senere, og hvem oensker vel ikke barn som er flinke aa hjelpe til??

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails