torsdag 9. april 2009

Vallfogona!

Siden vi alle hadde fri i dag og solen skinte (det har den ikke gjort hver dag i det siste...!) tok vi en tur til et sted som heter Vallfogona som ligger ca 45minutters kjoering herfra. Det var motorvei et godt stykke helt til siste km'erne... da var det svingete veier oppover fjellet.... Og jeg ble jo saaklart litt daarlig, men ikke spysyk altsaa... Det var nok aa aapne vinduene litt:)
Slik saa det ut i Vallfogona:

Koselig plaça midt i gamlebydelen. Med litt inkorporert gressplen mellom trappetrinnene; originalt:) Her var det mange hus til leie for ferier, helger, ukedager etc og det satte tankene vaare igang. I umiddelbar naerhet fins mange flotte stier i fjellet! Det er jo noe for fjellgeiter som oss:)

Det var ikke mange kafeer paa denne plaça major men veldig autentisk middelaldersk sjarm fikk vi iallefall! I bakgrunnen sees noen av fjellene det er mulig aa vandre i. Landsbyen ligger allerede paa ca 1000m hoyde!

Det ble lagt inn ammepause og kosepause saaklart! Marcus koste seg masse i dag. Det gjoer han egentlig alltid naar vi er ute. Han er en skikkelig firluftsgutt. Fant pinner og ville grave i jorden, plukket blomster, koste med late katter som det fantes MANGE av her ( og aldri har jeg sett saa tjukke, velfoedde katter foer, de maa ha det godt her!). Saa sloknet han som et lys paa veien hjem saaklart! Adrià og jeg ogsaa om sant skal sies...!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails