tirsdag 3. februar 2009

Fra vaar dag i Girona!


Her sees Salva og Sonat (hans kallenavn betyr "gal" og det kan stemme litt med hans personlighet, men i en positiv betydning! Kan ikke si noe stygt om den gutten!) i stuen i kollektivet! Det er en sann samlig av objekter som har tilhoert alle som har bodd i kollektivet opp gjennom aarene, og alle tingene har sin historie. De er med aa gi sjel til stedet. Saa ingenting kan fjernes. En "feng-shui"-spesialist skulle sikkert "faatt hetta" her, mange ting som hindrer saakalt "fri flyt av energi"...!
Utsikten fra Sonats rom er upaaklagelige som dere ser; elven i bakgrunnen (vanligvis er den ikke saa brun som i dag ettersom det er en regnfull dag her blandes vann og gjoerme og gjoer den skikkelig grumsete). Men kule fasader, eller hur? Typisk motiv for Girona-turister!!

2 kommentarer:

mariann s sa...

Girona ser ut som en utrolig koselig by... om jeg ikke får slengt meg med jentene får jeg kanskje ta turen en annen dag. Håper du får blir fornøyd hos frisøren.. og spennende å høre hvordan fotograferingen går. Jeg er heldig som kan gjøre det hos en venninne ja... får håpe du klarer å slappe av.

sonat sa...

hei nordic girls!
i don't understand a hell what you are talking about.. but i have to say, nice pictures!
it was a pleasure to have heidi and salva in my new flat.
it's a pitty that they didn't stay longer to try the wonderful green cakes that we cooked in the afternoon...
mmmmmhhhhhhhhhhh....
it would have been a good dessert for salva's friend's dinners....
check pictures of my room after supermama's family visit!
http://aventuressonat.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails