mandag 16. februar 2009

Mandag morgen og karnevalsdags!

God morgen alle der ute:)
Vaaknet mitt i en herlig lukte-paa-parfymer-droem i morges! Ville bare forsette aa lukte paa alle herlige dufter, ikke stikke foettene utenfor dynen og stvine til ved kontakten med iskalde steingulvet...! 15,8 grader inne hos oss i morges (ettersom vi alltid slaar av varmen om kvelden)! Men tempen stiger fort da man maa holde takt med en 2-aaring som flyr hit og dit:).
Har faatt Marcus avgaarde i barnehagen med LOEVEansikt i dag! Det er karnevalsuke hele uken og dette er altsaa mandagens agenda: malt ansikt!
I morgen: pyjamasparty:)

Paa tapeten i dag:
  • Besoeke svigerinne og inspisere et kjoeleskap vi kanskje skal laane (ettersom de leier et annet m/leiligheten).
  • Hente hjem diverse babyutstyr de har laant av oss; smaa tepper, bag til vognen hvor baby skal sove de foerste mnd etc.
  • Ta flere bilder med Kaisa til "treningsvideo"/treningsprogram, i ordentlig fotostudio denne gang!
  • I kveld besoek av Marta = koooos!
  • Innimellom proeve aa faa tid til en latte og litt avspenning her hjemme:) Lese mer i boken "memoirs of a Geisha" som har ligget og stoevet ned de siste dagene...
Ha en toppen mandag enn saa lenge, haaper den ikke er altfor BLAA:)

1 kommentar:

Linda sa...

Hei på deg,

Takk for koselig besøk på bloggen min:o) Så spennende med nytt barn på vei..Lykke til! Har ikke fått sett så mye på bloggen din, har vært bortreist i helgen så nå må jeg bare få overblikket;) Stikker nok innom senere..Ha en strålende dag i Spania!(Er nok litt andre tilstander enn her..her er det snø...brrr)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails