mandag 23. februar 2009

Stuffed mama à la week 37!


Jeg foeler meg enda mer "stuffed" enn jeg ser ut!
Djeez, maatte dette snart vaere over naa:)
Gravidmage gjoer seg jo fint paa bilder, men det er jo lite praktisk! Foeler jeg virkelig har inntatt bowlingkjegle-fasongen naa: tilsynelatende tynne bein, stooooor mage og et lite hode paa toppen, hehe!


Salva er paa kompistreff i kveld, Marcus er i seng saa naa er det fritt frem for meg aa kose meg paa sofaen med "The devil wears Prada"! Ha en kos mandagskveld der ute i moerket!

4 kommentarer:

Mariann sa...

Jeg syns magen din er såååå flott. Skikkelig "guttemage"!!! Jeg skulle ønske min var sånn, jeg føler meg mer som en hval i forhold.. her har det blitt så stort i bryst og rygg også... godt vi snart er ferdige :-) Ha en fin alenehjemmekveld..

Jeg har sett en fødsel på den norske serien "Sykehuset" nå, og tårene triller.....

Mariann sa...

Forresten, sjekk innstillingene på bloggen din, virker som du er innstilt på en helt annen tidssone en eupropa....

Marina sa...

Du er utrolig smuk og stadigt så slank alle andre steder end lige på maven. Men jeg kan godt huske det. Puha sådan en mave er ofte i vejen for alle de ting man gerne vil.

Heidi Margrethe Wangen sa...

Heisann og takk for fine kompliment! Det er hyggelig aa hoere, selv om sannheten er at det har kommet litt ekstra litt her og der:) Men det skal vel ammes bort med tiden!
Og jeg foeler meg ogsaa litt som en hval... I gaar spurte Salva; So, how does it feel to be a bit whalish?". Skulle liksom vaere morsom da:)Vel...!
Naa har jeg fiksa innstillinger mtp klokkeslett! Det var jo paa tide. Takk for paaminnelsen Mariann!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails