torsdag 26. februar 2009

Livet er kort og litt mer 2--aars-trass!

  • Livet er kort sett i et stort perspektiv, med tanke paa hvor lenge jorden har eksistert etc...
  • Livet oppleves kort naar vi opplever lykke og det foeles som tiden flyr... de der magiske oyeblikkene hvor man bare vil stoppe klokken.
  • Livet skal ikke handle om aa bli lengst mulig, men sees paa denne maaten: Dersom man forestiller seg en sekk, liten eller stor (dvs kort eller langt liv) er det ikke stoerrelsen som er viktigst, men derimot om sekken er full, halvfull eller tom. Det er HVA vi fyller sekken med som er viktig, ikke STOERRELSEN!!
  • Livet er for kort til aa sloese det bort!
  • Det handler om livet i aarene vi lever, ikke om aarene i livet.
Haaper alle griper dagen i dag og gjoer den minnerik:)

Selv har jeg truffet min kjaere Isabel, vi har drukket kaffe, spist croissant, kruset rundt i Banyoles' gater og kjoept nye klaer til Marcus! Absolutt en fiiiin morgen!

(Det skal dog sies at Marcus hadde et lite utbrudd her i morges igjen da han ble saa sinna fordi muffinsen hans var "oedelagt"..., det hadde falt av en liten bit!. Men ettersom jeg sov ganske godt i natt ble dette opptrinnet tatt med knusende ro, jeg tok han med inn paa rommet sitt da han begynte aa kaste mat rundt omkring paa kjoekkenet for det tolererer vi IKKE! Da han kom ut igjen snakket vi gjennom opptrinnet og han ble "myk som et lam" og spiste fint opp frokosten sin! Saann skal det gjoeres, ja!)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails