fredag 13. februar 2009

Valentin paa forskudd:)


Har juksa litt, haha! Kunne ikke vente med aa sette frem "Valentinspynten" til i morgen. Satt her og puslet litt foer i dag og dette ble resultatet:) Ganske soett og ikke bare til aa ha fremme paa Valentin, men ellers ogsaa egentlig!
Innroemmer at jeg har blitt ekstra jentete og rosa av meg i det siste...! Kanskje har det med aa gjoere at jeg snart er omringet av 3 gutter??!!

1 kommentar:

Mariann sa...

Tusen takk for den siste kommentaren på bloggen. Godt å høre at jeg ikke var helt på jordet med disse tankene og at flere har det litt på samme måten. Livet har endret seg en del for meg etter det som har skjedd det siste året og kommer sikkert til å forandre seg ennå mer når barnet kommer. Men jeg gleder meg til å starte på "nytt" med vår lille familie. Her i Norge blir vi jo også satt i barselgrupper, så det blir spennende om jeg møter noen jeg klikker med. Det hadde vært hyggelig med noen barselvenner med barn i samme alder her i området.

Håper du får en hyggelig forsmak på Valentines, eller alle hjerters dag som det også blir kalt. Her blir det nok heller ingen feiring. Kjøpte en gave til Kjetil for 2 dager siden som han allerede har fått. En body med "mad about dad" på fra Lille og en Biothermkrem fra meg, han stjeler min hele tiden :-)

Veldig glad for at du "fant" meg her i bloggverden, veldig koselig med dine lange hyggelige kommentarer.

KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails